Fysioterapi

Fysioterapiens formål er at få bevægeapparatet til at fungere optimalt. Med udgangspunkt i en grundig fysioterapeutisk undersøgelse, vurderer fysioterapeuten hvilken behandling der skal til, for at få kroppen til at fungerer optimalt igen. Hos os lægger vi desuden vægt på forebyggelse. Her kan du læse mere om vores mest brugte behandlingsmetoder.

Mulligan-konceptet er en behandlingsmetode som bygger på mobilisering med bevægelse. Det vil sige at patienten aktivt arbejder sammen med terapeuten under behandlingen. Når man bruger denne behandlingsmetode kan patienten oftest se og mærke øjeblikkelig ændring. Herunder lave bevægelser man ikke kunne før, fx løfte armen, bøje ryggen, løfte en vægt eller bevæge sig uden smerter. 

Der stræbes efter en smertefri behandling.Dry Needling er en særlig akupunkturform til behandling af spændte og ømme muskler. Ved at placere nåle i triggerpunkter kan muskelspændinger løsnes. Udover at kunne løsne muskelspændinger, kan Dry Needling også være godt for fx tennisalbue, golfalbue, ved udstrålende smerter til arme/ben og hovedpine. Dry Needling kan også indgå i forbindelse med andre behandlinger, hvor behandlingen besværliggøres af spændte muskler. 

Kinesiotape er en semielastisk tape, som har forskellig virkning, alt efter hvordan tapen påsættes. Tapen kan benyttes til at nedsætte/øge spændingsgraden i musklen, til hævede områder i muskler og led og mekanisk hold, hvor leddene korrigeres til den naturlige stilling.

Neuromuskulær elektrisk stimulering kan benyttes til et bredt spænd af smertetilstande og genoptræning af svag muskulatur. Der påsættes elektroder på huden, der leder svag strøm ind i muskulaturen og stimulere til op- og afspænding af muskulaturen. 

KLINIKKENVi glæder os til at byde dig velkommen!